Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

#SecretSantaBag

Τι είναι επιτέλους αυτό το φαινόμενο #SecretSantaBag;
Πού βρήκαν όλοι αυτές τις χειροποίητες χρωματιστές τσαντούλες; Τι να έχουν μέσα;

Το #SecretSantaBag είναι μια πρωτοβουλία του make-my-day accessories και ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2016.
Πρώτοι εμείς δημιουργήσαμε χάρτινες χειροποίητες χρωματιστές τσαντούλες με περιεχόμενο ένα γούρι κι ένα κόσμημα από τη συλλογή μας. Αναλόγως την αξία του περιεχομένου η #SecretSantaBag έχει αξία από 6 ως 15 ευρώ.

Τα έξοδα αποστολής του δέματος ανέρχονται σε 5 ευρώ και στέλνουμε με κατάθεση σε λογαριασμό Ε.Τ. και συστημένα δέματα με κωδικό ώστε να μη χαθούν πρωτίστως και δεύτερον να είμαστε αξιόπιστοι ως προς τις αγορές σας. Μπορείτε να τη χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι ιδανική για άντρες και γυναίκες και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας.
unisex βραχιόλια με αιματίτη


Μπορείτε να τη ζητήσετε στέλνοντας μήνυμα στο προφίλ μας και να διαλέξετε είτε αντρικό συνδυασμό είτε γυναικείο. Ιδανικό για δώρο γενεθλίων, γιορτής αλλά και επιβράβευσης!
*Με αγορές άνω των 30 ευρώ έχετε ένα δώρο-έκπληξη από εμάς.
(δε γίνεται επιλογή ή αλλαγή)
Μπορεί, κατόπιν αυξημένης ζήτησης, να συνεχιστεί όλο το χρόνο! Άνοιξη, καλοκαίρι με μαρτάκια αλλά και λαμπάδα! Από εσάς εξαρτάται!

Official Hashtags: #make_my_day_accessories και #SecretSantaBag μπορείτε να μας βρείτε σε Twitter, Instagram, Facebook. Μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα με την παραγγελία σας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όλους μας στήριξαν την περίοδο των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τις αγορές τους!




#SecretSantaBag



#SecretSantaBag






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου